Sådan virker det

Sådan bruger du vores praktiske indkøbstasker

1. Taskerne placeres let langs indkøbsvognens skinner, hvor de kan placeres åbent og oprejst, så du nemt kan pakke og sortere dine dagligvare med 2 hænder.

2. Mens dine varer scannes ved kassen, placeres dine vare direkte i taskerne, hvilket kan halvere tiden ved kassen. Derefter tages de i ét greb ud af indkøbstasken, og du har nu samlet alt dit indkøb i rummelige tasker, så du slipper for at slæbe på de mange plastikposer.

3. Når alle dine indkøbsvarer er scannet ind, og de nu er i taskerne i indkøbsvognen, gør du præcist som du plejer - kører indkøbsvognen hen til bilen. Deraf sætter du de fire tasker direkte ind i bilen.


Du skal aldrig mere bekymre dig om at blande grønsagerne med vaskemiddel, da taskernes farvesystem med et net forneden, gør det lettere at sortere dine vare, og samtidig holde styr på, hvilke varer, der ligger i hvilken taske. 

Bagify’s indkøbstasker kommer i fire forskellige størrelser, der både kan bruges seperat og samlet.

Taskerne kan både vaskes og tørres, så de kan genanvendes, og samtidig beholde et nyt og rent udseende. De rummelige tasker kan hver holde til 15kg, hvilket sikrer, at du aldrig får brug for at købe en ekstra plastikpose under indkøbet. Samlet vejer de fire tasker 1 kg, hvilket gør dem let at hive med ind i ethvert supermarked, hvor de herefter blot skal placeres i en indkøbsvogn.

I takt med at selvbetjeningssystemer bliver mere populære i supermarkeder, er der i større grad brug for et lettere system, hvor du blot kan scanne dine vare ind, og nemt placere dem i indkøbsvognen ved siden af, uden at fumle med plastikposerne. På denne måde kan taskerne benytter under alle former for indkøb.

Køb indkøbstaskerne her