Handelsbetingelser

Nedenstående er betingelser for Bagify.dk, sidst ændret d. 8 maj 2016

Betaling
Bagify ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Bagify ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Bagify ApS leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 16.00.

Levering med GLS eller Post DK (PostNord).

Bagify tilbyder både levering med omdeling og levering uden omdeling.

Leveringstid er 1-3 dage. (Kan være 4 dage hvis der bestilles fredag efter kl 16.)

Reklamationsret

Bagify ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Bagify ApS returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamationen dækker ikke hvis Indkøbstaskerne er blevet betjent forkert. Læs derfor manualen før brug af Indkøbstaskerne. Forkert betjening er f.eks., hvis en taske kun bliver holdt i det ene håndtag, når tasken er belastet. Tasken er beregnet til at blive holdt i begge håndtag, når der er varer i. Forkert betjenening af tasken fører til slitage, hvilket medfører at syningen løsner sig.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til: info@bagify.dk

Bagify ApS
Seden Strandgyde 3
5240 Odense NØ

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bagify.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her FORTRYDELSESFORMULAR

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@bagify.dk

Persondatapolitik

Ingen oplysninger, som du indtaster på Bagify ApS bliver på noget tidspunkt videregivet til tredjemand. Alle oplysninger bliver kun behandlet af Bagify. Alle betalinger udføres i samarbejde med vores betalingssystem. og vi har på intet tidspunkt mulighed for at se dine kreditkortoplysninger. Derfor kan vi heller ikke supportere dig, hvis du oplever problemer med din betaling. Her henviser vi til din bank.

Bagify ApS benytter cookies på vores webshop, hvilket betyder, at vores system automatisk husker, hvad du eksempelvis lægger I kurven. Derfor vil du også opleve, hvis du vender retur dagen efter, at dine varer stadigvæk lægger I kurven. Når du handler hos os beder vi om navn, adresse, e-mailadresse. Vi bruger udelukkende disse informationer til ekspedition af din ordre. Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra indkøb foretages. Informationen anvendes ikke i den daglige administration, men kun i tilfælde af falske bestillinger eller anden kriminalitet.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte/udgåede varer og taste-/slåfejl. Priserne er kun gældende i Danmark.

Bagify ApS påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.