FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Bagify?

Vi sælger smarte og miljøvenlige indkøbstasker, som er en fantastisk praktisk løsning til de store og små indkøb, der skal gå nemt og hurtigt. Dette vil være en behjælpelig løsning til enhver familie, stor eller lille. Vi har dog også et udvalg af andre sorteringsprodukter, poser og tasker, men vores primære produkt er indkøbstaskerne.

Hvor mange tasker får jeg når jeg køber indkøbstaskerne?

Når du køber 1 betyder det at du køber ét sæt. Et sæt indeholder 4 tasker.

Hvad er fordelene ved indkøbstasker?

Taskerne opdeler indkøbsvognen i 4 dele, da den kan foldes ud, og fyldes ud, når man står ved kassen og skal gøre brug af dem. I stedet for at benytte plastikposer, som skader miljøet, kan disse tasker bruges gang på gang. De kommer i fire forskellige farver og størrelser, og de er testet på alle indkøbsvogne i danske supermarkeder. Ikke nok med nogle brugervenlige og nemme tasker, sparer man også 3 kr for plastikposer, hver gang man køber ind.

Kan det betale sig at købe indkøbstasker?

En almindelige plastikpose koster i  gennemsnit 3 kr. Overvej hvor mange du har købt og hvor mange gange du handler om ugen. Det kan hurtigt blive mange indkøbsposer man har købt, hvor de bliver smidt ud eller væk. Vores indkøbstasker koster 249,- hvor du får 4 solide og stærke, der kan genbruges gang på gang.

Hvor lang tid tager leveringen?

Vi bruger Post Danmark til levering. Leveringen tager som regel 1-3 dage. I de fleste tilfælde er varen leveret allerede efter 2 dage såfremt der bestilles før kl. 16.

Hvilke kort kan jeg betale med?

Du kan betale med Visa/Dankort, Mastercard, Mastreo og Mobilepay.

Kan jeg købe indkøbstaskerne andre steder?

Ja. Indkøbstaskerne er ikke vores opfindelse. De er det seneste år blevet meget populære i Storbritanien, USA og Australien under navnet Trolleybags. Dog er problemet at indkøbsvognene i disse lande er meget store ift. indkøbsvogne i Danmark. Bestiller du fra udlandet vil du deraf får meget store indkøbstasker, som nærmest når til gulvet.

Vi har skræddersyet vores indkøbstasker til det skandinaviske marked (primært Danmark), hvor vi har testet dem i Bilka, Lidl, Fakta, Rema 1000, Føtex, Rosengårdcenteret, Kvickly m.fl.

Hvorfor er plastikposer ikke miljøvenlige?

I Frankrig vil miljøministeren forbyde plastikposer ved lov (tv2 artikel). I flere lande er det allerede blevet ulovligt. Plastikposer kommer fra olie, et fossilt brændstof, hvilket betyder at produktionen af indkøbsposerne er skadelige for miljøet. Plastik har en enorm lang levetid, hvilket gør nærmest gør det umuligt for naturen at nedbryde plastik. Om vi vil det eller ej, så ender noget af plastikken, heraf plastikposer, i naturen. Det er ikke kun skadeligt for miljøet, men også for dyr der lever i naturen.

Betyder det plastik skal forbydes? Det mener vi ikke. Plastik bruges stadig til en masse gode formål. Basalt set handler det om forbrugerens købevaner. Der er ingen grund til, at købe noget potentielt skadeligt, såfremt der er et alternativ.

Danmark satte en afgift på poserne, hvilket i 1993 betød at poserne nu kostede penge. Det mindskede forbruget en del, men det stoppede stadig ikke folk i at købe dem. Vi har alternativet - og det findes lige her.